Mediteraanse wrap met kip

Wikkel al je favoriete smaken in deze Mediteraanse wrap met kip. Lekkere hummus, jonge spinazie, zwarte olijven, zongedroogde paprika en een pittige feta. Een perfecte lunch….

Ingrediënten:

  • 1 bloemtortilla
  • handvol spinazie
  • 1 gegrilde kipfilet
  • stuk pittige fetakaas
  • 1 el zwarte olijven
  • 1 el zongedroogde rode paprika
  • 1 el hummus

Bereiding:

Grill je kipfilet en dek deze af onder een stuk aluminiumfolie voor 8-10 minuten.

Neem je tortilla wrap en leg deze tussen 2 stukken licht vochtig keukenpapier. Leg nu voor 20 seconden in de magnetron op 700 watt.

Snij of pluk je gegrilde kipfilet en leg even aan de klant. Neem je wrap uit de magnetron en besmeer hem met een lekkere laag hummus. Verdeel wat spinazieblaadjes over de wrap en daarna de stukken kipfilet, zongedroogde rode paprika, olijven en pittige feta. Gebruik eventueel een klein scheutje olie van de zongedroogde paprika om deze wrap nog meer smaak te geven.

Vouw de onderkant van de wrap naar binnen en rol hem vervolgens op zodat al het lekkers er niet aan de onderkant uit kan rollen. Wikkel je wrap in een stuk aluminiumfolie om hem mee te nemen naar het werk. Maar je kan hem ook vouwen in een stuk bakpapier om er direct van te kunnen genieten.

DELEN: